пятница, 10 мая 2013 г.

"Рокам ніколи пам'яті не стерти" Інформаційна година 08.05.2013рік.

     Працівники  Малопавлівської бібліотеки оформили в бібліотеці тематичний перегляд літератури: "Подвиг синів України, вічно живе у серцях ", а також з користувачами  провели інформаційну годину: "Рокам ніколи пам'яті не стерти".


   22 червня 1941 року став довгими, тяжкими чотирма роками страждань та втрат. Фашистська навала, чорною тінню та димом пожеж ввійшла в життя кожного мирного жителя...Слово війна – жіночого роду. І в народі говорять: У війни не жіноче обличчя... Чому так? Мабуть тому що тисячі жінок та юних дівчат, не зважаючи на труднощі, в кровопролитних боях виносили поранених солдат з бою, на рівні з чоловіками збивали ворожі літаки...


Перегляд СЛАЙДОВОЇ ПРЕЗЕНТАЦІЇ "Перемога свята перемога"

    8 травня відбувся святковий концерт до Дня Перемоги "Рокам ніколи пам'яті не стерти". Початком святкової програми став перегляд слайдів про святкування 9 травня Малопавлівською громадою з 2006 р. по 2012 роки. Презентацію підготувала бібліотекар Малопавлівької бібліотеки - Сегеда Лідія Миколаївна. Глядачі були приємно здивовані та задоволені.    

    








 

 

 

 

 

 

       Після закінчення концерту всі присутні стали учасниками факельної ходи, щоб пройтися вулицями рідного села, осяваючи їх священним вогнем . Колона рухалася до оновленого пам'ятника воїнам, які визволяли нашу Батьківщину, а право очолити урочисту ходу надали випускникам цього року разом з класним керівником.



Фінальним акордом став святковий  салют. 

9 травня 2013 року жителі села Мала Павлівка дружно зібралися біля школи, щоб травневою колоною  рухатися до пам'ятника загиблим солдатам. Урочистий мітинг "Пам'яті вогонь незгасний" підготували учні школи, а працівники культури зробили підбірку музичних пісень військової тематики. Всі разом згадали про тих, кому ми завдячуємо мирним життям , поклали квіти і пом'янули хвилиною мовчання.




                  10.05.2013р. працівники культури запросили учнів 6-11 класів та їх класних керівників в будинок культури  для перегляду кінофільму про  долю учасника війни у нинішньому нелегкому сьогоденні.  Цей фільм надає дітям  людяності, милосердя і поваги до свого минулого.

Комментариев нет:

Отправить комментарий