четверг, 30 мая 2013 г.

Година цікавого дозвілля: "Казка друзів всіх збирає" 29.05.2013 рік

     Казка запросила всіх дітей з шкільного майданчика до Малопавлбівського будинку культури на гостини, щоб дізнатися, чи добре вони її пам'ятають. Добра, мудра, чарівна казка завжди була у пошані. Її із задоволенням слухають і діти і дорослі. Казки бувають різні: довгі і короткі, веселі і сумні, чарівні, написані автором або складені народом. Проте у всіх казок є спільна риса -  мудрість.






      А щоб цікавіше було згадувати казки, дітей розділили на  дві команди: жовту і рожеву. Отже, для розминки було оголошено казкову вікторину. На сцену було запрошено по 6 учасників з кожної команди. Гравці по черзі відповідають на запитання за змістом українських казок і за правильну відповідь отримують 1 бал. Всі  добре знають казки, тому  всі відповіді були вірними.
       Ведучі свята бібліотекар - Борисенко Людмила Олександрівна та директор СБК - Лебідь Світлана Олександрівна заінтригували присутніх наступним конкурсом "Загадки казкових героїв". Гравцям потрібно було зачитати уривок тексту так, ніби її розповідає один із казкових героїв, а команди в залі повинні відгадати від імені кого ведеться розповідь, та назву казки.
 Свято продовжили наступні конкурси:
- музичний;
- казкові барви;
- впізнай з якої казки;
- телеграма від казкового героя;
- чи уважний ти читач?;
- що за герой?;
- супер - гра.

Книжкова виставка: "Тихенько мандрує планетою казка"

       Казка - це дитинство людства і його мудрість. Тож дорогі діти, читайте і слухайте казки, легенди, пісні, прислів'я, приказки, притчі... Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас, сіють доброту і мудрість, навчають, як треба по правді жити.

Комментариев нет:

Отправить комментарий